Meissl

Meissl

All Events is exclusief verdeler van alle Meissl producten waaronder: verkoop van grote parasols, parasol bars en windschermen.

GROTE PARASOLS

Wilt u een ronde, veelhoekige, goed passende parasol of een geheel andere parasol? Meissl ontwikkelt en levert grote parasols van 6 tot 200m² die precies passen bij uw individuele behoeften. Met unieke expertise en jarenlange ervaring kunnen we bijna alles voor u doen.

PARASOL BARS

Wat is er beter dan je gasten te laten genieten van het leven in uw bar ongeacht de weersomstandigheden? Meissl is de pionier van parasol bars die in de laatste decennia verder zijn ontwikkeld in echte plezierzones. Natuurlijk zijn ze volledig uitgerust en vervaardigd in hoge kwaliteit.

Een Meissl parasol bar verdient zich snel terug. Het is niet alleen een investering in het enthousiasme van uw gasten, maar ook een garantie voor meer verkoop.

 WINDSCHERMEN

Mobiele windschermen - flexibiliteit in elk soort weer. De mobiele windwanden van Meissl zijn een perfecte aanvulling voor uw grote parasol of parasol bar. Door een zeer snelle transformatie van open ruimtes in volledig afgesloten ruimtes zijn de Meissl producten uitermate geschikt voor het Belgische klimaat.
U zult van onze windbeschermingswanden houden, omdat ze in hoogte verstelbaar zijn, in de grond kunnen wegzakken, halfhoog of vouwbaar zijn, gebruikt worden als schuifwand, of als volledig onafhankelijk windbeschermingsoplossing.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor meer openlucht plezier.

Bekijk hier alvast enkele van onze referenties onder 'Projecten'.

 

Meer info kunt u vinden op de officiële Meissl website.

contact België: info@all-events.be of bel ons op +32(0)50/84.18.30