Almhut SUMMER edition

Verhuur

Almhut SUMMER edition

Pop-up bar, wedding barn, .. vanaf 50m²

Huur een authentieke houten blokhut voor uw evenement!

Op zoek naar een mobiele houten chalet om als pop-up bar, wedding barn, strandpavilioen of mobiele bar in te zetten op uw evenement?

De mobiele blokhutten van All Events maken van uw event een absoluut succes. De authentieke en exclusieve look van de houten almhutten zorgen voor een unieke, gezellige sfeer. De chalets zijn volledig mobiel, waardoor ze op elke locatie kunnen worden ingezet.

Download brochure

Zet de mobiele chalet vollédig naar uw hand

De houten chalets zijn modulair en bestaan uit afzonderlijke wanden, waaronder volledige glaswanden, wanden met deuren, volle wanden, ... Zo kunnen we inspelen op al uw wensen en de ideale almhut voor uw event samenstellen. Van beursstand tot strandpavilioen, zomerbar, trouwzaal, trouwkapel of feestzaal, de houten hutten vormen de perfecte exclusieve feestlocatie voor 50 tot 1000 personen.

Binnen 1 tot 3 dagen kunnen we de chalet opbouwen, op de locatie van uw keuze. Heeft u meer gasten? Combineer gerust de mobiele chalets met onze tenten of tentchalets.

Onze houten almhutten voldoen aan de TÜV-normen op gebied van stabiliteit, wind- en sneeuwlading. U kunt ze dus met een gerust hart gebruiken op elke locatie!

Download technische specificaties

Chalets met een sfeervol decor

Geef uw almhut een personal touch met decoratie en meubilair, perfect afgestemd op het concept van uw evenement. Wat dacht u van strak lounge meubilair of een surfplank aan de wand?

Ook een buitenterras met bijhorende omheining kan worden voorzien. Contacteer ons vrijblijvend en we bespreken graag uw project.

Mogelijke configuraties

Gratis verhuurofferte aanvragen: Almhut SUMMER edition

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens