Almhut WHITE edition

Verhuur

Almhut WHITE edition

Exclusiviteit troef!

Huur een authentieke witte blokhut voor uw evenement of project!

Op zoek naar een mobiele houten chalet om als pop-up bar, wedding barn of mobiele bar in te zetten op uw evenement?

De mobiele witte blokhutten van All Events maken van uw event een absoluut succes. De authentieke en exclusieve look van de houten almhutten zorgen voor een unieke, gezellige sfeer. De chalets zijn volledig mobiel, waardoor ze op elke locatie kunnen worden ingezet.

Chalets met een sfeervol decor

Geef uw almhut een personal touch met decoratie en meubilair, perfect afgestemd op het concept van uw evenement.

Ook een buitenterras met bijhorende omheining kan worden voorzien. Contacteer ons vrijblijvend en we bespreken graag uw project.

Zet de mobiele chalet vollédig naar uw hand

De houten chalets zijn modulair en bestaan uit afzonderlijke wanden, waaronder volledige glaswanden, schuifwanden, wanden met deuren, volle wanden, ... Zo kunnen we inspelen op al uw wensen en de ideale almhut voor uw event samenstellen. Van beursstand tot zomerbar, trouwzaal, strandpavilioen, trouwkapel of feestzaal, de houten hutten vormen de perfecte exclusieve feestlocatie voor 50 tot 1000 personen.

Binnen 1 tot 3 dagen kunnen we de chalet opbouwen, op de locatie van uw keuze. Heeft u meer gasten? Combineer gerust de mobiele chalets met onze tenten of tentchalets.

Onze houten almhutten voldoen aan de TÜV-normen op gebied van stabiliteit, wind- en sneeuwlading. U kunt ze dus met een gerust hart gebruiken op elke locatie!

Mogelijke configuraties

Gratis verhuurofferte aanvragen: Almhut WHITE edition

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens